05 / MEER INFORMATIE?

Contact

IMMO FERCO OVERIJSE


Brusselsesteenweg 518
3090 Overijse


Tel +32 (0)2 657 04 12
Fax +32 (0)2 657 28 67

mail@ferco.be

Anderen


Ondernemingsnummer BE 0433.599.797

Beroepsaansprakelijkheidsverzerkering 28991425057 – Derdenrekening BE04437813383131

Controle instantie : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) – Luxemburgstraat 16B – 1000 Brussel

Onderworpen aan de deontologische code BIV

Openingsuren


Van maandag tot vrijdag : 9u - 12u30 en 13u30 - 18u

Zaterdag : 10u - 13u

Ferry & co

Ons team


PATRICK FERRY

PATRICK FERRY

STICHTER VAN IMMO FERCO

BIV nummer 101.822

“ Sinds de eerste dag dat ik in dit vak zit, is me één ding altijd bijgebleven over vastgoedtransacties: het is de menselijke, emotionele en meestal familiale band die mensen hecht aan hun huis. Het gaat verder dan het strikt commerciële en daar moet rekening mee gehouden worden. "


AUDREY FERRY

AUDREY FERRY

ALGEMEEN DIRECTEUR

Administratie + vastgoedadviseur (verhuur)

BIV nummer 502.777

“ Het is vooral belangrijk goed naar de klant te luisteren om te begrijpen welke woning hij zoekt, om te werken in een goede verstandhouding en dito sfeer. Vertrouwen is cruciaal. Het gebeurt trouwens vaak dat ik klanten later terugzie, weliswaar niet meer als klant maar als vriend. "


PASCAL FERRY

PASCAL FERRY

ALGEMEEN DIRECTEUR

Vastgoedadviseur (verkoop)

BIV nummer 505.732

“ Wat ik het leukste aan mijn werk vind, is dat ik elke dag nieuwe mensen kan ontmoeten en ook nieuwe woningen kan ontdekken en dat er aan elke klant/woning een nieuw avontuur en verhaal vasthangt. ”


EMILIE DILENS

EMILIE DILENS

DIRECTIE-ASSISTENTE

Afdeling Marketing

“ Nadat ik verschillende domeinen had uitgeprobeerd, ging de deur van de vastgoedsector voor mij open en sindsdien weet ik dat het die professionele weg is die ik verder wil bewandelen. Mijn werk vult mij perfect aan en zo bloei ik open. Ik ben waarschijnlijk de eerste persoon met wie u in contact zal komen bij ons en u kan er van op aan dat ik u altijd met de glimlach zal ontvangen. ”


KARINE VAN MEERBEEK

KARINE VAN MEERBEEK

VERKOOPSAFDELING

Vastgoedadviseur (Overijse en Hoeilaart)

“ Door mijn persoonlijke aanpak met plaats voor een luisterend oor naar uw verhaal en behoeftes zorg ik er voor dat de persoonlijke band met uw woning vertaald wordt naar meerwaardes en voordelen voor de toekomstige koper(s). Daarnaast haal ik dank zij mijn opleiding als homestager het maximale uit uw woning door het verkoopklaar te maken van uw woning voor een zo breed mogelijk publiek. ”


CLINT ALLIET

CLINT ALLIET

VERHUUR & VERKOOPAFDELING

Vastgoedadviseur (Overijse en Huldenberg)

“ Vastgoedmakelaar is meer dan een beroep voor mij. Ik sta op met de vastgoedmarkt en ga slapen met de vastgoedmarkt. Het is een gegeven dat mij helemaal heeft opgeslorpt. De lach op de gezichten van de mensen na een geslaagde transactie is voor mij het mooiste cadeau en daar doe ik het voor! ”


FABIENNE PEETROONS

FABIENNE PEETROONS

VERKOOPSAFDELING

Vastgoedadviseur (Tervuren, Kraainem, Wezembeek en Brussel)

BIV nummer 509.175

“ De vastgoedsector, daar heb ik mijn eerste beroep van gemaakt. Deze jaren ervaring maken dat ik U mijn doorgronde kennis kan aanbieden. Het is me dan ook een waar genoegen om voor uw unieke woning de welverdiende koper te vinden. ”


MICHAEL DELATTRE

MICHAEL DELATTRE

 

Financiële –en marketingverantwoordelijke

“ Met meer dan 15 jaar ervaring als zowel zaakvoerder als immo-verkoper bied ik mijn diensten aan Immo Ferco aan om hun aanzien en reeds verworven bekendheid nog meer in de picture te zetten. De huizenmarkt is voor mij een passie en geen beroep. ”


CHRISTELLE TIMMERMANS

 

Vastgoedadviseur (Waals Brabant)

Stagiaire vastgoedmakelaar - BIV nummer 512 574


YASMIN FISCHER

YASMIN FISCHER

 

Stagiaire vastgoedmakelaar

“ Een huis verkopen, verhuren of de zoektocht naar een nieuwe thuis, is een boeiend avontuur. Samen met de klant ga ik dit avontuur aan en probeer ik hun optimaal te begeleiden hierin. Er is niets mooier aan deze job dan de vertrouwensband dat je opbouwt en het geslaagde resultaat op het einde van de rit. Vastgoedmakelaar is mijn droom job! ”


JONES

Public relation

mail@ferco.be