04 / since 1986

HET AGENTSCHAP

Één naam: Ferry. En één team: de twee vormen samen een bedrijf FERRY & CO => FERCO

In 1986 richt Patrick Ferry Immo Ferco op. Achter die naam schuilen gezichten: de vader, Patrick, zijn dochter Audrey die bij hem aansluit in 2000, gevolgd door haar broer Pascal, acht jaar later.

Het team is nu voltallig met Emilie Dilens, verantwoordelijke voor de administratie en de afdeling marketing, Clint Alliet, onze verhuur- en verkoopsverantwoordelijke voor de gemeente Overijse en Huldenberg, Karine Van Meerbeek, onze commerciële medewerkster, die verantwoordelijk is voor de regio Overijse en Hoeilaart en ook Alexis Amelot die verantwoordelijk is voor de zone Waals-Brabant. Fabienne Peetroons komt ons team versterken en zal de gemeentes Tervuren, Kraainem en Wezembeek voor haar rekening nemen, evenals Brussel. Ze heeft een sterke ervaring opgebouwd in immobiliën.Door het familiale karakter van ons bedrijf begrijpen wij als geen ander de emotionele verbondenheid met een woning. Hierdoor wordt onze aanpak naar de vastgoedmarkt gekenmerkt door een persoonlijke toets met ruimte voor uw verhaal en uw behoeftes. De aan- of verkoop van een woning is niet zomaar een (ver)koop transactie als een ander maar één van de belangrijkste of de grootste transactie in iemands leven. Dit vergt natuurlijk een aanpak waar ruimte is voor emoties maar ook een goed evenwicht bewaren tussen deze emotionele en rationele factoren bepalen de finale waarde van uw woning. Net daar kan Ferco een meerwaarde bieden en zich onderscheiden.

Verkopen betekent afscheid nemen van een deel van uw leven om het elders verder te zetten of opnieuw te beginnen. Kopen is beginnen aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. Wanneer een klant binnenstapt in ons agentschap om ons zijn project toe te vertrouwen, zetten wij ons volledig in.


immoferco agentschap

DE ERVARING VAN IMMO FERCO

SINDS 30 JAAR

 

We kennen de vastgoedmarkt in de regio goed. Dat is maar normaal, weldra zijn we al 30 jaar aanwezig in Overijse en omstreken. We werken en wonen in de streek. Toen we in het begin gronden, huizen of appartementen gingen verkennen en zoeken, was het voor onszelf. In deze streek is onze familie gegroeid en heeft het agentschap zich verder ontwikkeld. Hier voelen we ons goed, we kennen de inwoners die, net als ons, van de streek houden.

Ons contacteren

Uw ervaring

Testimonial

 I was very happy to work in partnership with the Ferco team to sell my house. Not only did they guide me to an accurate market value for the property but they skillfully assisted me to showcase the particular strengths of the property and location, in order to maximise the price I could sell it for. Their friendliness and approachability gave me great confidence. I really appreciated their straight-forward and responsive manner.  

Richard, Overijse

 'toujours a l'écoute et extrement serviable' sont les mots qui me viennent directement à l'esprit. L'équipe dans son ensemble est parfaite et extrêmement complementaire, je ne doute pas que je referais appel à vous pour d'autres transactions!  

Guillaume, Jette

 We appreciëren uw team voor de professionele, efficiënte en correcte wijze waarop we regelmatig worden bijgestaan in de verhuur.  

Koen en Fabienne, Hoeilaart